Deventer in details

Deventer in detail: waterputje

Deze foto’s zijn gemaakt in Deventer en geven een detail van de stad weer. We waren in Deventer om de tentoonstelling over de Deventer tapijtfabrieken te bezoeken. Vanaf de parkeerplaats liepen we door de binnenstad naar het museum. Deze keer had ik vooral oog voor details die een leuke foto op zouden kunnen leveren. Ik was ge├»nspireerd door een video van Mark Wallace over visual pushups: heel bewust kijken naar details om zo iets te vinden dat een leuk foto kan opleveren. En dan natuurlijk nog een beetje heftig bewerken om de details aantrekkelijk te maken.

Met de resultaten ben ik wel tevreden. Het is de eerste keer en ik zie nog ruimte voor verbetering. In de kleuren vind ik nog teveel rood/oranje zitten; dat zou gevarieerder moeten kunnen. En in een binnenstad is het heel makkelijk om stenen en putdeksels te fotograferen. Een volgende keer zou ik wat meer tijd willen hebben om wat langer te wandelen. Het was namelijk zulk guur weer, dat we zo snel mogelijk van de auto naar het museum gewandeld hebben.

Scroll to Top